Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Nimbus winglet wandlamp LED

Column Janine

zonder hakken en breken

Als bedrijf waar het geven van een goed advies een van de belangrijkste voorwaarden is voor succes investeren wij veel in het op peil houden van de kennis van onze medewerkers. Zo is ons verkoopteam gisteren een hele dag bijgeschoold op het gebied van verlichting. Een vooral technische training met veel aandacht voor kwaliteit en toepassing van LED-verlichting, dimmen en aansluiten ervan en het maken van een professioneel lichtplan. Vorige week hebben we een in-company training georganiseerd op het gebied van verkoop- en adviesvaardigheden om u nog beter van dienst te kunnen zijn bij ons in de showroom.

Naast het vergroten van de kennis van onze medewerkers leiden dergelijke trainingen vaak ook tot nieuwe ideeën of inzichten voor onze winkelpresentatie. Zo heb ik het in deze column al meermaals gehad over verlichting en dat lampen vaak de ‘sluitpost’ zijn op de interieurbegroting. Onterecht, want juist licht is enorm belangrijk in het interieur waar het gaat om functionaliteit (denk aan een goede leeslamp) en sfeer. Wat we nogal eens tegen komen bij het maken van een lichtadvies is dat men bij de bouw of verbouwing van de woning vooraf onvoldoende heeft gekeken naar de plaatsen waar spanning (in muren, plafonds en/of vloeren) nodig is. We adviseren daarom altijd, indien mogelijk, onze adviseurs vroegtijdig in het proces te betrekken. Zo voorkomt u dat het lichtpunt boven de eettafel uiteindelijk niet op de juiste plaats zit of dat er moet worden gewerkt met (lange) verlengsnoeren over de vloer.

Soms is er echter geen mogelijkheid geweest om de elektrische voorzieningen op de juiste plaatsen te realiseren of is aanpassing zonder veel nieuw ‘hak- en breekwerk’ niet meer mogelijk. Ook voor die plaatsen waar de directe spanning ontbreekt hebben wij sinds kort een mooie nieuwe collectie van oplaadbare lampen ‘ontdekt’. Qua design en kwaliteit van het licht doen ze niet onder voor ‘normale’ lampen; Verschil is dat u ze af en toe moet opladen met een USB-lader, net zoals uw mobiele telefoon. De brandduur is gemiddeld maar liefst 100 uur en na 3 uurtjes is de accu alweer vol.

De collectie omvat onder andere mooi vormgegeven oriëntatieverlichting, bijvoorbeeld voor op de muur langs een trap. Hakken en breken is in dit geval niet nodig, waardoor de lampen ook in bestaande situaties moeiteloos kunnen worden toegepast. De lampen zijn uitgerust met een in te stellen bewegingsmelder, zijn dimbaar en kunnen wat aansturing betreft worden gekoppeld. Ook omvat de collectie een zeer functionele draadloze leeslamp en binnenkort wordt ook een mooie oplaadbare hanglamp verwacht. Bent u nieuwsgierig geworden? Informeert u dan eens bij ons naar de mogelijkheden.

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak