Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

gabo

Column Janine

Relax!

Je kunt er bijna niet meer omheen als je ’s ochtends de krant openslaat, uw weekblad doorneemt of in uw favoriete magazine bladert: De relaxfauteuils met de bekende Nederlanders erin. Fijn natuurlijk dat er zo veel zitmeubelen bestaan met functies, maar denkt u nu echt dat Humberto Tan zo’n grote ‘eenheidsworst’ in huis heeft staan? U bent wellicht wel op zoek naar het comfort, maar is het echt nodig dat al uw visite direct ziet dat u ‘een dagje ouder wordt’?

Gelukkig zijn er ook mooie alternatieven voor model “Humberto” met zeker een geweldig zitcomfort, meerdere functionaliteiten en bedieningswijzen waarvan u aan de buitenkant niet eens ziet dat het een stoel is met een of meer functies, en welke niet direct door uw naasten wordt herkend uit de krant.

Afgelopen week hebben we van ons nieuwe merk FSM vier prachtige fauteuils binnen gekregen. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige meubels met een mooi design en de prachtige afwerking zoals we die ook al gewend zijn bij de zitmeubelen van De Sede, die in dezelfde fabriek worden gemaakt. Er is voor ieder wat wils, bijvoorbeeld een elektrisch bedienbare fauteuil met accu, een stoel op draadframe met ‘verborgen’ hoofd- en voetensteunen met verstelbare zitting, en een hele zachte relaxfauteuil met kussens waar je heerlijk in weg kunt zakken. Er is echter wellicht één probleempje: Hoe herkent u ze als u bij ons binnen loopt?

Over ‘relaxen’ gesproken; De vakantieperiode breekt weer aan. Dit betekent ook dat u wellicht uw woning voor langere tijd ‘onbeheerd’ gaat achterlaten. De waarschuwingen van de politie om u te attenderen op de werkwijze van inbrekers komt u al weer regelmatig in de media tegen. Moeten we tijdklokken installeren voor enkele lampjes die iedere avond aan gaan? Zullen we de gordijnen open of juist dicht doen? Ik kan u vertellen dat een professionele inbreker in een paar dagen wel door heeft dat u bent vertrokken als hij iedere avond dezelfde lampjes op dezelfde tijd aan ziet gaan.

Ook hier hebben we sinds kort een mooie oplossing voor, zonder dat u een compleet domoticasysteem hoeft aan te leggen. Met onze elektrische gordijnrails en besturingssystemen van Somfi kunnen we ervoor zorgen dat u van waar dan ook ter wereld zelf thuis de gordijnen kunt bedienen, lampen aan- en uit kunt zetten en nog veel meer functies kunt aansturen, gewoon met uw mobiele telefoon of computer met internet. Dan zit u op uw vakantieadres toch ook veel relaxter!

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak