Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Projecten zonder zorgen

Als bijna 100-jarige (jazeker, in 2019 is het zo ver) hebben we in de loop van al die tijd als gespecialiseerd bedrijf natuurlijk een hoop kennis en ervaring opgedaan in ons vak, maar onze hoge leeftijd hebben we zeker ook te danken aan het feit dat we altijd ook met vernieuwing bezig zijn geweest. Van showroom aan huis naar een echt winkelpand in het begin  van de jaren’70, uitbreiden in 1991 en een volledige metamorfose van de showroom in 2016 zijn daar enkele voorbeelden van, nog even afgezien van de steeds wisselende collectie en winkelpresentatie.

Ook in de afgelopen weken ‘kriebelde het weer’ en zijn we met ons gehele team bezig gegaan met het maken van nieuwe toekomstplannen. En ik kan u melden dat er weer een aantal mooie nieuwe ideeën zijn ontstaan die we in de komende tijd verder zullen gaan uitwerken. Eén van de ideeën heeft te maken met iets dat we met onze flexibiliteit, kennis en ervaring eigenlijk al prima kunnen, maar wat we wellicht nog wat te weinig voor het voetlicht brengen. Ik doel dan op het realiseren van kleinere, representatieve projecten, zoals bijvoorbeeld het stofferen en inrichten van een praktijkruimte, vergaderruimte, directiekamer, entree, en dergelijke. Projecten in de kleinere zakelijke markt, waarbij  onze meerwaarde ligt in het ontzorgen van de opdrachtgever.  Waar een grote projectinrichter bijvoorbeeld aan de klant vraagt om ruimten leeg en schoon beschikbaar te hebben voordat de stoffeerder aan het werk gaat, kunnen wij dit in- en uitruimwerk gewoon in de opdracht meenemen. Of waar een leverancier van projectmeubels de spullen uitsluitend in de betreffende ruimte neer zet, nemen wij desgewenst het oude meubilair mee om af te voeren. En niet onbelangrijk, door onze complete collectie kunnen we het totale plaatje realiseren: vloeren, raambekleding, meubilair en verlichting, waarmee de klant slechts één aanspreekpunt heeft voor het gehele interieur. En als het nodig is regelen wij voor de opdrachtgever ook de inzet van bijvoorbeeld een schilder, elektrotechnisch bedrijf of aannemer.

Om alvast een tipje van de sluier op de lichten is het plan om een deel van onze showroom in te richten als “experience center’ (al heb ik een hekel aan dit woord en moet ik daar nog wat anders voor gaan verzinnen). In dit stukje van onze zaak zullen we op verschillende manieren laten zien waartoe we in staat zijn waar het gaat om representatieve projecten, maar ook zijn we voornemens ruimte te gaan bieden aan externe architecten en stylisten die dan met hun klanten naar ons bedrijf toe kunnen komen. Ook onze mogelijkheden op het gebied van domotica en verlichting zullen hierin een prominente plek krijgen. Bent u  wellicht nu al nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Kom dan eens binnen of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak