Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Personaliseren

In de eerste plaats wil ik alle lezers nog een heel gelukkig 2018 toewensen. Een nieuw jaar begint voor ons altijd met de voorbereidingen voor het bezoek aan de internationale meubelbeurs in Keulen. Op het moment dat u deze editie onder ogen krijgt zijn we er al geweest, maar helaas moet mijn bijdrage ruim voor dit evenement bij de krant zijn ingeleverd. Volgende maand kunt u uiteraard een uitgebreid verslag verwachten van alle noviteiten die wij daar (hopelijk) weer te zien krijgen.

Natuurlijk, er zullen geen ‘aardverschuivingen’ plaats gaan vinden in meubelland; Bepaalde trends zijn al enige tijd zichtbaar en heb ik op deze plek ook al eens uitgelicht. Wat wel opvalt is dat men steeds meer op zoek is naar iets ‘unieks’, iets ‘eigens’ in het interieur. Laat ik het “personaliseren” noemen. En dan denk je in de eerste plaats aan de toegenomen vraag naar maatwerk.  Bijvoorbeeld in kasten en dressoirs waar het gaat om ontwerp, maatvoering,  kleuren en materialen. Met merken als Interlübke, Pastoe en Castelijn kunnen wij daar prima op inspelen. Onze adviseurs nemen u met uw persoonlijke wensen mee van een eerste, vaak handgemaakte schets, naar een met een van onze digitale tekenprogramma’s vervaardigd gedetailleerd uniek ontwerp.

Maar ook op het gebied van textiel is veel mogelijk. Onze karpetten worden wat betreft afmetingen altijd op maat gemaakt, maar we maken met grote regelmaat ook zelf samengestelde kleurencombinaties, patronen, vormen en zelfs combinaties van materialen van verschillende leveranciers, bijvoorbeeld door het aan elkaar ‘lassen’ van twee of meer delen. Zelfs waar het gaat om gordijnen hebben we in het afgelopen jaar ‘maatwerk’ kunnen realiseren. En dan bedoel ik niet de confectie, we hebben voor een drietal klanten een ‘banenpatroon’ ontworpen met meerdere kleuren van dezelfde stof aan elkaar. Op onze website (www.veldhoveninterieurs.nl) treft u bij ‘projecten’ enkele foto’s van het resultaat.

Het wat mij betreft meest bijzondere op het gebied van personalisatie in relatie tot interieur is onlangs door de Nederlandse meubelfabrikant Castelijn gepresenteerd: Zij bieden binnen hun kastenprogramma RP zogenaamde ‘leunkasten’, waarbij de deuren desgewenst kunnen worden uitgevoerd in de vorm van een gezicht ‘en-profiel’. Dit kan een anoniem mannen- of vrouwengezicht zijn, maar als u ons een foto aanlevert van uzelf of van een van uw dierbaren kan deze ook worden gebruikt. Meer persoonlijk dan dat kun je een kast volgens mij bijna niet maken! Durft u het aan? Komt u dan gerust met een foto bij ons langs en informeer naar alle mogelijkheden!

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak