Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Kampioen!

Na weken van training op zijn vakschool Nimeto in Utrecht, is het ónze stagiair Aaron Preyer gelukt: Op zaterdag 17 maart won hij de gouden medaille tijdens de finalewedstrijd van Skills Heroes en mag zich Nederlands kampioen etaleren noemen. Voor Aaron was het de eerste keer dat hij aan de Skills wedstrijden deelnam en hij ging er maar meteen met een eerste prijs vandoor.

Uiteraard zijn wij meer dan trots dat wij Aaron de komende maanden nog in ons bedrijf mogen hebben. In de afgelopen weken heeft hij al meermaals laten zien hoe ongelofelijk creatief hij is. Maar alleen met creativiteit redt je het niet. Aaron is een echte concept-denker is daarnaast buitengewoon precies.

Natuurlijk, Aaron is net als alle eerdere stagiaires die wij in ons midden hebben gehad bij ons om te leren, maar in dit geval leren wij ook minstens zoveel van hem, vooral waar het gaat om het maken van beeldmateriaal voor op onze website en sociale media en andere visuele en presentatietechnieken. En vanzelfsprekend gaat hij voor ons ook de eerstvolgende etalage ontwerpen. Medio april zal deze te zien zijn en ik kan u melden dat de eerste schetsen al zeer verrassend zijn. Komt u binnenkort eens kennismaken met deze buitengewoon sympathieke vakfanaat?

Het thema dat we de komende maanden extra onder de aandacht willen brengen is textiel. U kunt dan denken aan gordijnen, karpetten, bekledingsstoffen en vaste vloerbedekking, maar zeker ook aan accessoires zoals kussens, plaids, bedspreien en geluiddempende panelen en wandtapijten. We zullen u meenemen in nieuwe trends, onderhoud, producteigenschappen en dergelijke.

De meeste uitingen (zoals ook deze column) zijn echter voornamelijk ‘eenrichtingverkeer’. Wij informeren u en niet andersom. In onze showroom gaan we in onze adviestrajecten altijd persoonlijk, samen met de klant, de wensen en mogelijkheden inventariseren alvorens er een ontwerp en advies wordt gemaakt dat aansluit bij de behoeften. Maar in hoeverre de informatie uit deze column, die ik nu al ruim 4 jaar verzorg, nu daadwerkelijk aansluit bij de behoefte van onze huidige en toekomstige relaties? Ik hoor gelukkig vaak dat men ‘m heeft gelezen, maar wellicht zijn er nog lezers met specifieke vragen.

Mijn vraag aan u voor de komende tijd is dus: “Heeft u vragen voor mij op het gebied van textiel?” Vul het contactformulier in en wie weet wordt úw vraag in een van de volgende edities beantwoord.

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak