Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Hier is uw sleutel, tot volgende week!

Stelt u zich eens voor, u of een van uw familieleden staat op de wachtlijst voor een appartement in een verzorgingshuis of aanleunwoning. Wanneer er een woning vrij komt is vooraf natuurlijk vaak niet te voorspellen en dan gaat ineens de telefoon: “Er is een woning beschikbaar, u krijgt aankomende week de sleutel en over twee weken verwachten wij dat de verhuizing heeft plaatsgevonden.”.

Steeds vaker worden wij in de zaak met dit soort situaties geconfronteerd, waarbij klanten en/of hun familieleden zich vertwijfeld afvragen hoe men dit nou moet gaan realiseren. De woning wordt veelal ‘kaal’ opgeleverd en moet dus binnen een week worden voorzien van vloerbedekking, raambekleding en soms is ook een nieuw behang en schilderwerk nog noodzakelijk.

Gelukkig kunnen we deze klanten geruststellen. Wij beschikken over een groot aantal kwaliteiten tapijt, pvc en vinyl die als het moet binnen enkele dagen leverbaar zijn en hebben ook een netwerk van stoffeerders waarvan er vrijwel altijd wel een op korte termijn aan de slag kan. Veel gordijnstoffen zijn bij onze leveranciers uit voorraad leverbaar en kunnen met spoed worden geconfectioneerd. En valt de keuze onverhoopt op een stof welke nu net niet snel leverbaar is, dan hebben we altijd nog een aantal sets leengordijnen die we tijdelijk kunnen ophangen, zodat de klant toch lekker kan slapen. En zelfs een nieuwe, kwalitatief hoogwaardige garderobekast, compleet ingedeeld naar wens, kan met Interlübke Base binnen 2-3 weken gemonteerd op zijn plek staan.

Ook over een nieuw behang of noodzakelijk schilderwerk hoeft de klant zich geen zorgen te maken. Indien gewenst nemen wij de regie over en schakelen ons netwerk in. Een schilder, aannemer of elektricien nodig? Wij kunnen het allemaal regelen, waarbij de klant ons als enig aanspreekpunt heeft. Wel zo makkelijk en de klant kan erop vertrouwen dat de werkzaamheden netjes op elkaar worden afgestemd. U zult begrijpen dat dit tevens de efficiency ten goede komt, in de race om de verhuisdatum te halen. Onze goede contacten binnen de regionale zorginstellingen zelf dragen daar natuurlijk aan bij.

En is het moeilijk om te bepalen welke meubels mee kunnen verhuizen en welke niet? Ook daarbij kunnen wij, eventueel met een tekening, behulpzaam zijn en een verhuisbedrijf inschakelen is voor ons een kleine moeite. De overgebleven meubels afvoeren? Geen probleem! Schoonmaakwerk nodig? Ook hiervoor kunnen wij een van onze relaties inzetten.

De klant maakt vaak niet voor niets de stap naar een woning met zorg. Voor hen ontzorgen wij graag de weg er naartoe!

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak