Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Hart voor textiel

Voor wie mijn stukjes al wat langer met enige regelmaat leest zal het niet nieuw zijn als ik u vertel dat Veldhoven Interieurs een hart heeft voor textiel. Immers, in de beginjaren van ons bedrijf bestonden onze activiteiten naast verhuizingen en meubelopslag, enkel nog uit de verkoop van woningtextiel zoals vloerbedekking, meubelstoffen en gordijnen. Tot aan de jaren’70 werd de in de ‘showoom aan huis’ verkochte vaste vloerbedekking door mijn vader en opa nog zelf gelegd en gordijnen werden ook door familieleden geconfectioneerd. Opa heeft zelfs nog tot op hoge leeftijd alle herstoffering van zitmeubelen voor ons gedaan in zijn eigen werkplaats achter de winkel.

Waar steeds meer bedrijven in interieurontwerp zich zijn gaan specialiseren in bijvoorbeeld uitsluitend meubels, bedden of zonwering heeft Veldhoven Interieurs altijd geloofd in een totaalaanbod. En nog steeds ben ik van mening dat een grote groep consumenten het als erg prettig ervaart om slechts één aanspreekpunt te hebben voor het realiseren van alle interieurwensen. En daar hoort dan zeker ook texiel bij, waarbij wij met al onze kennis en ervaring zeker niet onder doen voor de textielspeciaalzaken.

Waar vroeger ongeveer 80-90% van de aankopen vaste vloerbedekking en/of gordijnen betrof is het aanbod van producten in de loop van de tijd wel enorm uitgebreid. Op het gebied van raambekleding bijvoorbeeld zijn er vele mooie en functionele producten bijgekomen sinds de introductie van de horizontale jaloezieën van aluminium (die overigens in de ‘volksmond’ nog vaak Luxaflex worden genoemd, naar het merk dat deze ruim 60 jaar geleden introduceerde). Vorige week hebben wij een compleet nieuwe presentatie van raambekleding in onze showroom geplaatst, waarbij wij u niet alleen met voorbeelden van producten, maar ook met foto’s en video’s op een groot touch screen nog beter kunnen adviseren en begeleiden bij het maken van uw keuze.

Daarnaast hebben wij van merken als De Ploeg en Kendix weer nieuwe collecties gordijnstoffen binnengekregen, met kleuren die prachtig op elkaar zijn af te stemmen.

In mijn bijdrage van april dit jaar heb ik u al kennis laten maken met onze huidige stagiair Aaron, tevens Nederlands kampioen etaleren. Om ook in de showroom zelf nog eens wat meer aandacht te vragen voor onze mogelijkheden waar het gaat om textiel heb ik hem enige tijd geleden gevraagd om voor ons een niet-alledaagse etalage te ontwerpen. En dat hem dat is gelukt kunt u nog een aantal weken zelf bij ons komen bekijken. Laat ons hart voor textiel ook voor u gaan kloppen!

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak