Column Janine

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Gezelligheid en plannen maken

Zaterdagmiddag 2 december mocht ik, samen met alle medewerkers en hun gezin, Sinterklaas met 2 pieten in de zaak ontvangen. Naast een berg strooigoed bracht de goedheiligman cadeautjes mee voor de kinderen die, na de gezamenlijke maaltijd na afloop van het bezoek van de Sint, allemaal met een grote glimlach hier het pand verlieten. Het was mooi om te zien hoe ouders en kinderen samen kunnen genieten van een klein stukje gezelligheid.

Want gezelligheid is toch wel het kenmerk van de decembermaand. Deze week gaan we hier starten met het voorbereiden van de kerstetalage met alle bijbehorende versierselen en ook starten we binnenkort weer met onze wintersale. Dat betekent dat we nu al aan het bekijken zijn welke showroomitems in de uitverkoop zullen gaan en met welke korting. Houdt u onze website de komende weken dus goed in de gaten. En komt u al voorafgaand aan de officiële start van de opruiming in de zaak en valt uw oog op een showroom-exemplaar, aarzelt u dan niet om ons te vragen of deze zal worden afgeprijsd. Uiteraard geldt voor u als lezer van deze column dan al de korting die wij in gedachten hebben!

December is ook altijd de maand om plannen te maken voor het volgend jaar. Zo gaan we aankomend jaar de eerste voorbereidingen treffen voor ons eigen eeuwfeest in 2019 en zullen we u ook in 2018 hopelijk weer kunnen verrassen met een leuk evenement of een bijzondere presentatie. Op maandag 15 januari staat ons bezoek aan de internationale meubelbeurs in Keulen op het programma. We zijn erg benieuwd wat voor nieuws onze leveranciers gaan presenteren en misschien komen we ook wel weer een verrassend nieuw merk tegen, net als enkele jaren geleden toen we dealer zijn geworden van het Duitse Freifrau. Hun eetkamerstoelen Amélie behoren sinds die tijd tot onze bestsellers!

Mogelijk bent u ook al plannen aan het maken voor komend jaar. Wellicht wilt u verhuizen of verbouwen? Weet dan dat wij u ook hierbij kunnen ondersteunen door bijvoorbeeld het maken van interieurplannen, het bekijken van bouw(-tekeningen) en u adviseren over de indeling van ruimten en dergelijke, zelfs voorafgaand aan de eventuele huur of koop. Of, als u al wat verder bent, met het aangeven waar bijvoorbeeld stopcontacten geplaatst moeten worden, locaties van (extra) leidingen in de muren of bijvoorbeeld met de plaatsing van inbouwspots. Uiteraard kunt u ons ook altijd vragen naar ons aan te bevelen netwerk van bedrijven zoals aannemer, schilder en elektrotechnisch bedrijf. Loop alvast eens binnen met uw plannen voor 2018!

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak