Als u wilt, leveren we uw woning ‘sleutelklaar’ op!

Montage van Interlübke kast

Onze service

Bij Veldhoven Interieurs draait het om totaaladvies, waar meubels een belangrijk onderdeel van zijn. Afhankelijk van uw behoeften maken we een totaalplan van kleur, licht en materialen en houden we rekening met lichtinval en gebruiksintensiteit. We werken plannen uit inclusief de vloerbedekking (van hardhouten parket tot vast tapijt, pvc vloeren en kleurrijke karpetten), denken we mee over raamdecoratie, gordijnen en zonwering en zorgen we voor een lichtplan, waarin u kunt werken én ontspannen. We houden rekening met bestaande voorwerpen en geliefde elementen en vullen het ontwerp aan met interessante objecten of mooie kunst.

In de meeste gevallen komen we eerst bij u thuis ‘de boel opmeten en inventariseren’. We bekijken de bestaande situatie en pas daarna stellen we de offerte op, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Dat geldt ook voor de planning van de bezorging, de installatie of het opnieuw bekleden van bestaande meubels.

We maken de plannen en ontwerpen voor uw huidige woning of uw toekomstige thuis, maar ook als uw droomhuis alleen nog maar op papier bestaat.
En hebt u zelf (te) weinig tijd of kunt u niet in de buurt zijn? We nemen u desgewenst de totale uitvoering uit handen en coördineren de werkzaamheden zodanig dat de schilder, elektricien, stukadoor of installatiebedrijf op het juiste moment het werk kan uitvoeren.
Als u wilt, leveren we uw woning ‘sleutelklaar’ op.

Neem contact op

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak