even voorstellen: uw vakmensen

Column Janine

Janine Veldhoven
Janine Veldhoven groeide op tussen de stalen en zorgde vervolgens voor een solide basis met een doctoraal bedrijfskunde. Zij is letterlijk en figuurlijk het hart van het bedrijf. Ze weet haar vakmensen op het juiste moment te inspireren met haar creativiteit, waardoor een goed idee op de juiste wijze en met passende materialen wordt gerealiseerd.

Het motto “een verzameling mooie meubels maakt nog geen interieur” is haar op het lijf geschreven. Met haar vakkennis en enthousiasme maakt ze van ieder huis een thuis.
Het lievelingsmerk van Janine is Artifort; ze houdt wel van een ‘tikje retro’, de tijdloze ontwerpen en het comfort.

Samen met Arnold is Janine gek op haar ‘meiden’ Inge en Marloes en stapt ze graag op de skeelers als ontspanning.

Arjan

Arjan Bal: Binnenhuisadviseur/interieurontwerper
Met de designs en ontwerptekeningen van Arjan lijkt het of je in een andere wereld stapt. Toch blijven zijn creatieve oplossingen gebaseerd op uw eigen huis. Gekscherend noemen we Arjan wel onze ‘kastentovenaar’. Omdat hij zijn passie voor Interlübke niet onder stoelen of banken steekt? Of hoe hij met kasten uw interieur totaal op zijn kop zet en een prachtige ombouw voor uw aquarium maakt?

Arjan schrikt niet terug van ‘een beetje tegengas’, hij gaat meestal ook verder dan de gemiddelde fantasie en zal u behoeden voor onjuiste beslissingen. In korte tijd is hij uitgegroeid tot een vaste waarde op onze winkelvloer.

Goedlachse Arjan is getrouwd met Rubina en vader van Lorenzo en Elina. In zijn vrije tijd geeft hij smaak aan evenementen, want hij draait graag zijn muziek voor grotere gezelschappen.

Martin

Martin Westland: Adviseur vloeren en raambekleding, planner
Met bijna een kwart eeuw vakkennis achter de rug, bent u in goede handen van Martin als het gaat om materiaalkennis. Hij kent de specifieke eigenschappen van elk merk en elk soort materiaal, met name voor de bekleding van uw vloeren en ramen. Nog steeds is hij op zoek naar verbetering van bestaande materialen en de toepassing ervan.

Of het nu gaat om FSC gecertificeerde vloeren, karpetten van bamboe of maïs of de vloer van de kinderkamer in pvc. Martin kan niet kiezen tussen de merken ‘Cunera’ en ‘Nouwens en Bogaers’, ze zijn hem allebei even dierbaar. Ga met hem mee op ontdekking in onze collectie!

Martin is ook uw aanspreekpunt - en onze steun en toeverlaat - als het gaat om planning en uitvoering. Hij is verantwoordelijk voor het passen en meten vooraf én een tijdige aflevering, juiste installatie en afstelling. Komen er tijdens het traject nog aanpassingen boven water? Dan is Martin uw man!

Samantha

Samantha Keijsper: Administratief medewerker
Samantha bekommert zich over onze financiële administratie. Vol passie stort zij zich twee dagen per week op alle betalingen en ontvangsten en zorgt zij ervoor dat onze boekhouding op orde is. Omgaan met cijfers is, op haar gezin met vriend en maat Bjorn en haar twee jongens Nick en Jim na, het mooiste dat er voor haar bestaat. Nog elke keer als ze bij ons binnenkomt verwondert Samantha zich over al het moois in onze showroom, maar een keuze maken, tja… dat heeft nog wel even tijd nodig.

Desie den Braber

Desie den Braber: Kleur- en interieuradviseur
Met haar diploma van het Hout- en Meubileringscollege op zak en al behoorlijk wat ervaring is Desie hard op weg om een echte professional te worden met een eigen, frisse kijk op interieur en vormgeving. Haar passie is het zo combineren van verschillende kleuren en materialen dat het uiteindelijk een harmonieus geheel wordt. In haar vrije tijd wandelt ze graag met haar hond tussen de weilanden in het Groene Hart.

Laat u zich verrassen door haar enthousiasme en onbevangenheid?

Arnold van Leeuwen: Elektrotechnisch specialist
Arnold is dol op ‘alles met een stekker’, voor zijn werk en in zijn vrije tijd. Of het nu gaat om de ICT van Veldhoven Interieurs, om licht, geluid of techniek; bij Arnold zit je dan op rozen. Zijn motto is “als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan.” Zijn favoriete merk is Label, van de stoere meubels.

Arnold houdt van meters maken.

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

woonmodernisten

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak