Column

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Vernieuwen om vernieuwend te blijven

Op het moment van schrijven van deze column zit ik nog na te genieten van de overweldigende reacties op ons open huis op 16 en 17 september. We hebben in totaal zo’n 400 mensen over de vloer gehad die stuk voor stuk enthousiast waren over onze nieuwe winkelpresentatie. Ons hele team heeft genoten van alle complimenten. Ik wil hierbij dan ook iedereen die langs is geweest of ons op een andere wijze een blijk van waardering heeft gestuurd enorm bedanken!

We gaan nu echter niet achterover leunen. Het Werelds Feest hebben we, zodra u dit onder ogen krijgt alweer achter de rug. Met het thema Meer Italië hebben wij een bijzondere meubelcollectie van Meritalia getoond. Een merk dat in Nederland nog (bijna) nergens is te zien. Deze presentatie staat nog tot begin oktober bij ons in de etalage, dus als u het afgelopen zaterdag heeft gemist, loopt u dan de komende week nog even bij ons binnen.

Ook later in het jaar staat er nog een bijzondere presentatie gepland: De Roadshow ‘Steengoed’ van Woonmodernisten staat vanaf begin december bij ons in de zaak. Een verrassende presentatie van meubels die allen iets te maken hebben met (natuur-)steen, beton en keramiek. Denkt u hierbij aan tafels, bovenbladen van kasten en dergelijke. We zullen deze show, zoals u inmiddels van ons gewend bent, ook weer op een wat eigenzinnige wijze ‘aankleden’. Houdt u onze berichtgeving hierover in de gaten bijvoorbeeld via onze website of Facebook pagina.

Eenieder die inmiddels in onze vernieuwde showroom is geweest heeft het mogelijk al wel gezien. We hebben ook onze collectie wat aangepast. De getoonde meubels zijn kleurrijker en met enkele nieuwe merken erbij is de zaak zeker ‘opgefrist’. En de nieuwkomers doen het goed!

Castelijn is in korte tijd een zeer belangrijke leverancier geworden dankzij de prachtige tafels Eclips en TSP, en ook hun kastenprogramma Solo met een mooie TV-oplossing wordt door vele klanten enorm gewaardeerd. Ook op de Italiaans aandoende hoekbank Spirit van Bielefelder Werkstätten wordt zeer goed gereageerd en onze nieuwe tafel AX van Bonaldo met een blad van keramiek op glas verlijmd is echt een noviteit. Het op het oog marmeren tafelblad is door deze wijze van verwerking extreem dun en met de bijzondere pootconstructie krijgt deze tafel een verfijnd uiterlijk. Nieuwkomer op het gebied van verlichting is Ferro Light. Een Nederlands bedrijf dat, in mijn opinie, op dit moment de LED-technologie voor interieurtoepassingen het beste voor elkaar heeft. Prachtige warme kleurtemperatuur en een uitstekende kleurweergave die past bij wat wij hier met het gloeilampentijdperk achter de rug, mooi vinden. Komt u (nog eens) een kijkje nemen?

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nl



Wij zijn aangesloten bij:

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak