Column

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

Gespot in Keulen, met Pasen in Bilthoven?

Zoals ik u in de vorig editie al heb aangekondigd dit maal een verslag van ons bezoek aan de Internationale Meubelbeurs in Keulen van medio januari.  Voor ons dé beurs om nieuwe items voor de showroom in te kopen.

Vooraf hebben we met het verkoopteam een ‘wensenlijstje’ gemaakt. Omdat de wintersale enorm succesvol is geweest hebben we veel ruimte beschikbaar. Al lopend over de beurs hebben we, met dit lijstje in ons achterhoofd, vele stands bezocht van fabrikanten waarvan wij reeds dealer zijn, maar ook gezocht naar nieuwe merken voor onze collectie. Een lange dag die, na een autorit van (inclusief files) drie uur, om half elf begon in de eerste van vele doorkruiste hallen en rond zeven uur eindigde in Design Post, een expohal tegenover de beursgebouwen waar al vele jaren een groot aantal Nederlandse fabrikanten hun stands hebben. 

Na terugkomst hebben we alle op de beurs gemaakte foto’s van interessante zaken onderling besproken met het eerdergenoemde lijstje erbij en hebben we de keuzes gemaakt. In de afgelopen twee weken hebben we vervolgens diverse vertegenwoordigers ‘over de vloer’ gehad en de geselecteerde collectie-items definitief besteld. Ook nog altijd een flinke klus, omdat je alle uitvoeringen (zoals kleuren, materialen e.d.) zodanig moet uitzoeken dat de nieuwe items passen in het huidige winkelbeeld en/of combineerbaar zijn met andere dingen die we al hebben, zoals bijvoorbeeld karpetten. 

En wat kunt u dan verwachten? Ons ‘huismerk’ waar het gaat om kasten, Interlübke presenteerde een geheel nieuw programma ‘Jorel’ met verrassende verticale greeplijsten voor laden.  Ook de beschikbare materialen, naast lak ook RVS, gekleurd glas en aluminium waren voor ons ronduit verrassend. Uiteraard hebben we een dressoir voor de showroom besteld in een meer dan verrassende kleur glas! Ook de bar in een wandkast is, na vele jaren van afwezigheid weer helemaal terug en zal ook bij ons opnieuw worden geïntroduceerd.  Daarnaast hebben we als nieuw merk FSM ingekocht met vier prachtige relaxfauteuils (waarover meer in de komende editie), hebben we over enige tijd een mooie variatie aan barkrukken van KFF en verwachten we nieuwe modellen eetkamerstoelen, eetkamertafels, zitgroepen en salontafels van merken als Leolux, Montis, Label, Linteloo, FreiFrau, Gelderland en Arco. 

En dan begint nu het lange wachten, want ja…… ook wij moeten in de regel een week of acht wachten op door ons voor de showroom bestelde modellen. Het liefste zouden we ze gelijk neerzetten, maar tot Pasen zult u het dus net als wij nog even moeten doen met wat ‘voorproefjes’ elders op deze website.

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak