Column

Columns Janine Veldhoven

Elke maand schrijft Janine Veldhoven een column die betrekking heeft op een gebeurtenis, een aankondiging of zomaar iets wat binnen het bedrijf plaats heeft gevonden en wat de moeite waard is om te delen met u. Veel leesplezier!

Column Janine

De puntjes op ons interieur

We zijn bijna klaar! Nog enkele kleine details en dan is onze showroom geworden zoals we voor ogen hadden. In januari 2015 besloten we dat de zaak een goede opknapbeurt nodig had om deze voor onze klanten verrassend en actueel te houden. De winkelruimte was immers al bijna 25 jaar geleden voor het laatst verbouwd en, naar eigen zeggen, inmiddels wat gedateerd.

In nauw overleg met onze interieuradviseur Arjan Bal, planner Martin Westland en technisch adviseur Arnold van Leeuwen werd een plan in 4 fasen gemaakt. Achtereenvolgens werden alle tussenwanden gesloopt, muren vlak gemaakt, vloerbedekking werd vervangen door beton en parket, de ‘vertrouwde’ winkelbalie afgebroken, basisverlichting verbeterd, beplanting vervangen en nog vele minder zichtbare zaken in de infrastructuur werden aangepakt. De in de tussentijd ook nieuw gelanceerde website en huisstijl en enkele verrassende wijzigingen in onze collectie, maken het plaatje na ruim een jaar compleet. Een bijzonder traject, temeer omdat we nagenoeg alles met onze ‘eigen’ mensen hebben gerealiseerd en de zaak hiervoor geen dag extra gesloten is geweest!

Graag wil ik u hierbij alvast uitnodigen om vooral een kijkje te komen nemen. Op zaterdagmiddag 17 september ontvangen wij u graag om, onder het genot van een drankje, de vernieuwde showroom te komen bekijken.  Vaste relaties van ons bedrijf  hebben inmiddels per e-mail een  uitnodiging ontvangen voor de ‘opening’ op vrijdagavond (en mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, stuurt u ons dan gerust nog even een berichtje ).

Zelfs voor ons als ervaren inrichters heeft een zo ingrijpend aangepaste ruimte ook nog wel enkele uitdagingen gehad: Enkele karpetten, die prima bij de oude vloeren pasten, kleurden bijvoorbeeld absoluut niet bij de nieuwe vloer en moesten worden vervangen. De lichtval was veranderd door een sterkere weerkaatsing van het daglicht op de vloer, vervangen van de basisverlichting en het verwijderen van tussenwanden. Ook was het hier en daar nog best even puzzelen op de juiste indeling van de meubels en tussenruimten.  Overigens allemaal zaken waar we bij ieder interieuradvies weer mee te maken hebben. Met ‘transparantie’ als sleutelwoord is het resultaat iets om trots op te zijn. En dat zijn we dan ook!

Ook de bijzondere bank van De Sede, waarvan ik de komst naar onze showroom in mijn vorige column reeds heb aangekondigd, staat inmiddels al in volle glorie opgesteld. Zeker ook een bezoekje waard, al is het maar om te ervaren dat bijzondere vormgeving en goed zitcomfort weldegelijk samen kunnen gaan.

Delen

Contactgegevens

Veldhoven Interieurs BV
Vinkenlaan 31
3722 AH Bilthoven
T: (030) 2282591
E: verkoop@veld-int.nlWij zijn aangesloten bij:

Woonmodernisten is een collectief van 6 gerenommeerde interieurspecialisten.

Openingstijden

Dinsdag:
09.30 - 18.00 uur

Woensdag:
09.30 - 18.00 uur

Donderdag:
09.30 - 18.00 uur

Vrijdag:
09.30 - 18.00 uur

Zaterdag:
09.30 - 17.00 uur

Maandag en vrijdagavond op afspraak